Zaal open
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 35,50
CJP
€ 28,50
Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.
Programma

Werken van Rameau, Fauré, Lully, Charpentier, Delibes e.a.

Uitvoerenden

Holland Baroque
Julie Roset sopraan

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Hertz

Holland Baroque & Julie Roset

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

Julie Roset is de rijzende ster onder de Franse coloratuursopranen. Luister naar haar en in een mum van tijd verkeer je in hogere sferen. Haar stem blijft niet hangen in de barok. Het concert staat volledig in het teken van Julie Rosets wonderschone stem, vandaar dat het programma is opgerekt tot negentiende eeuw.

Een stem als een mooie lentedag
Niet elke sopraan kan of mag zich coloratuursopraan noemen. Het is een bijzonder specialisme en een erenaam voor sopranen die zijn gezegend met een zeldzaam kleurrijke stem en het vermogen tot ongeëvenaarde versierkunst. Julie Rosets stem klinkt als een bloem die net uit de knop tevoorschijn is gekomen: fris, helder en lenteachtig. Eerder zong Julie Roset o.a. bij Les Arts Florissants o.l.v. William Christie en bij de Parijse Opéra Comique. Ook met Holland Baroque werkte ze eerder samen, waarna een nieuw project met haar hoog op het verlanglijstje kwam. Deze keer strekt de muziek zich uit van het Franse hof van Versailles tot de romantische liedkunst uit de negentiende eeuw.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.