Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 22 februari 2019

Hoe luister ik naar klassiek?

Dat is de kunst!

geweest
zaal open
20:15
aanvang
20:30
verwachte eindtijd
21:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 22 februari 2019

Hoe luister ik naar klassiek?

Dat is de kunst!

geweest

Om klassieke muziek kan je niet heen. Of je nou naar je favoriete film of serie kijkt of een maaltijd met je lief nuttigt in een romantisch restaurant: de kans is groot dat je klassieke muziek hoort. Maar wat is klassieke muziek nou eigenlijk en waar moet je beginnen met luisteren? Welke stijlen zijn er en hoe heeft klassieke muziek de hedendaagse popmuziek beïnvloed? Tijdens het drinken van een biertje en een koptelefoon op je hoofd word je in Park 6 meegenomen door de wereld van klassieke muziek en klaargestoomd om met nog meer plezier en kennis te kunnen luisteren naar de wondere wereld van Bach, Mozart en Beethoven.

Dat is de kunst!
Kunst? Natuurlijk hou je van kunst. Je bent toch geen cultuurbarbaar! Maar hoe komt een toneelstuk eigenlijk tot stand? Welke muzikale ingrediënten zijn kenmerkend voor een stijl? Wat kun je allemaal zeggen over een hedendaags kunstwerk?

Voor iedereen die behoefte heeft aan een goede basis voor een optimale kunstervaring, is er Dat is de kunst! Een zesdelige reeks workshops waarin vakmensen en liefhebbers de geheimen van een kunstvorm uit de doeken doen. Door TivoliVredenburg, de Stadsschouwburg Utrecht, Bibliotheek Utrecht en Kunstuitleen Utrecht. Bekijk alle onderwerpen en data op de website van de Schouwburg of op Facebook.

Kaartjes kosten €5,- zijn te koop via de website van de Schouwburg. Inclusief een drankje!

Dit programma maakt deel uit van Park 6, een sfeervol en uniek indoorpark in het groene hart van TivoliVredenburg. Park 6 is gratis toegankelijk voor iedereen en beschikt over genoeg entertainment voor de rest van de avond: een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en nog veel meer. Geniet met een cocktail, speciaal bier of ander drankje en/of hapje van het beste uitzicht van Utrecht!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

Foto van Josep Molina Secall via Unsplash.

Zie ook

ma 9 sep 2019

ILFU Book Talk met Colson Whitehead

Pulitzerprijs-winnaar spreekt over zijn nieuwste boek

Uitverkocht
za 4 jan 2020

Man Man Man, de Podcast

Live opname van de laatste aflevering van het seizoen!

za 28 sep 2019

KinderNacht van de Poëzie

Poëziefeest voor kinderen van 6 - 12 jaar