Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 30 september 2017

Hittegolf Awards

geweest
zaal open
14:00
programma

Whipcream Music
ZOMAER
Noah Zeeuw
Kaj van der Voort
Twan Kuyper
Nigel Sean
Vinchenzo
Rein van Duivenboden
+ meer

locatie
zaterdag 30 september 2017

Hittegolf Awards

geweest

Hittegolf coming your way! Samen met Hitkrant en GIRLZ organiseren wij dit jaar de Hittegolf Awards 2017! Welke Nederlandse hunk gaat er op 30 september met de Hittegolf Hunk Award vandoor? Wordt het weer Kaj van der Voort of maybe toch nieuwkomer Vinchenzo?

Wij sluiten de zomer heet af met sexy sixpacks, perfect hair en hot eye candy… Tijdens de show kan je genieten van de tofste optredens, nieuwste songs en natuurlijk van heel veel knappe boys (en girls)! Al jouw favoriete hunks en girl crushes zullen als VIP aanwezig zijn bij het heetste event van het jaar. O ja, en na afloop krijg je ook nog een a-ma-zing goodiebag mee naar huis ter waarde van twintig euro!

Dit jaar kan er gestemd worden op zes categorieën: Hottest Hunk, Hottest Body, Hottest YouTubers, Hottest Girl Crush, Hottest Hairdo en Hottest Musicians. Stemmen op je fave boys en girls kan via www.hitkrant.nl/hittegolf en via www.girlz.nl/hittegolf. Benieuwd welke artiesten er komen optreden? Houdt dan de komende weken de Instagram accounts van Hitkrant, GIRLZ en TivoliVredenburg in de gaten. Zien we jou op 30 september?! Wees er snel bij, want de kaarten voor deze hete party gaan hard!

Voor dit concert zijn er ook GIRLsquad tickets verkrijgbaar. Een GIRLsquad ticket voor jou en drie friends kost vijftig euro.

Praktische informatie
De deuren gaan om 15:00 uur open, daarvoor is er geen entree mogelijk. De show begint om 15:30 uur en is omstreeks 18:00 uur afgelopen. We verzoeken je zo goed mogelijk de instructies van ons personeel te volgen om een goede inloop te garanderen. Er is een bewaakte garderobe aanwezig (1,50 euro per item).

De zaal heeft enkel staanplaatsen, dus er zijn geen vaste plaatsen en je kan zelf een plekje uitzoeken in de zaal. Voor de veiligheid worden er dranghekken geplaatst. TivoliVredenburg schenkt geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar. De show is voor alle leeftijden!

Beneden in het pand bevindt zich café Het Gegeven Paard waar ouders tijdens het concert eventueel kunnen verblijven voor een hapje en een drankje. Hier is geen entreebewijs voor nodig. TivoliVredenburg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarages Hoog Catherijne en La Vie

Zie ook