dinsdag 12 mei 2020

Het nut van muziek

Verplaatst naar 4 november

Verplaatst
talks, festivals, colleges en meer

ons kennis & debatprogramma

19:30
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
dinsdag 12 mei 2020

Het nut van muziek

Verplaatst naar 4 november

Verplaatst

Dit programma is verplaatst naar woensdag 4 november naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen tot 1 juni 2020 van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoeft geen actie ondernomen te worden. Het kan zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum, over de restitutiemogelijkheid hebben kaartkopers inmiddels meer informatie ontvangen per e-mail.

Zin in muziek in tijden van corona?
De NTR maakt van ieder programma een podcast, onderdeel van Supplement, de wekelijkse podcast voor iedereen die meer wil weten over klassieke muziek. Luister in ca. 30 minuten het programma terug, of deel het met anderen. Bekijk alle afleveringen (tot nu toe) via deze link.

Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met Trouw-journalist Peter Henk Steenhuis en altvioliste Annemieke Huls. Trouw publiceert voorafgaand aan ieder programma bijpassende verhalen in de krant.

Logo Trouw

Met dank aan de volgende partners: