vrijdag 22 mei 2020

Het jaar 250 na Beethoven

afgelast
19:15
zaal open
20:00
aanvang
21:40
verwachte eindtijd
uitvoerenden

Floris Kortie presentatie

Vera Kooper piano

locatie
vrijdag 22 mei 2020

Het jaar 250 na Beethoven

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst of definitief wordt afgelast, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Beethovenfan Floris Kortie, bekend van Podium Witteman, laat samen met pianiste Vera Kooper zien en horen hoe Beethoven onze wereld heeft veranderd. Aan de hand van historisch bewijsmateriaal, persoonlijke ontboezemingen en de allermooiste muziek maakt hij één ding duidelijk: het Beethoven-tijdperk is 250 jaar na Ludwigs geboorte nog maar net begonnen.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

Zie ook