menu zoeken
Naar agenda
maandag 19 november 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Het Groot Utrechts Mediadebat

Over jouw nieuws, jouw stad en jou.

0,-

Prijzen zijn inclusief servicekosten.

aanvang
20:00
zaal open
19:30
eindtijd
22:00
locatie

Altijd al eens je mening willen geven over de journalistiek in de stad Utrecht? Kom en praat onder leiding van Herman van der Zandt (bekend van de NOS) mee over de ontwikkelingen in het medialandschap van de Domstad.

Welke kant gaat het op met de lokale media? Zijn ze pitbull of schoothondje van de politiek? Zijn ze waakhonden van de democratie of suffe volgers van agendajournalistiek? Verdwijnt de papieren krant en publiceren we in de toekomst alleen nog online? Wie bepaalt eigenlijk wat nepnieuws is? Wat voor onderwerpen moeten de nadruk krijgen in een stad als Utrecht? Hoe belangrijk is een krachtige lokale journalistiek voor de lokale democratie? En bereiken de Utrechtse media wel alle inwoners van de stad?

Deze en andere vragen staan centraal. Het debat is nadrukkelijk niet alleen bedoeld voor Utrechtse journaille. Iedereen met hart voor Utrechts nieuws wordt uitgenodigd om deel te nemen aan dit debat. Het publiek zal actief worden uitgedaagd om deel te nemen aan het gesprek en een eigen standpunt in te nemen op prikkelende stellingen.

Dit debat wordt georganiseerd door RTV Utrecht in samenwerking met TivoliVredenburg. De toegang is gratis, maar reserveer wel vast een gratis kaartje via de ticketlink.

Wellicht vind je ook interessant

di 5 feb 2019

Paul Scheffer | Land van aankomst

Hoe migratie Nederland verdeelt en verandert

wo 27 mrt 2019

Het Grote Brexit College

za 6 apr 2019

Transition Festival 2019

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord