Zaal open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 50,50
Medebezoeker / Begeleider
Medebezoeker / Begeleider
€ 50,50
Inclusief servicekosten.
Locatie
Grote Zaal
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Herman van Veen

De Voorstelling

v.a. € 50,50

Bestel tickets

incl. servicekosten

Op zondag 23 juni 2024 staat Herman van Veen tevens in de Grote Zaal met een matinee-voorstelling. Klik hier voor tickets en info. 

Vintage van Veen
‘Ook al ben ik van gisteren, begrijp nog steeds wat ik bedoel, zing het honderd uit, speel altijd wel viool, dans wat ik dansen kan, ook al krijgt de tijd er vat op. Vertel over wat hetzelfde en hoe het vroeger anders werd. Het nieuwe gaat er nooit vanaf.’ Zo omschrijft Herman van Veen zelf zijn nieuwe theatershow De Voorstelling. Kort samengevat: vintage Herman van Veen. Dus niet te missen.

Luchtige diepgang
‘Nog altijd een genot om naar te kijken’, zo omschreef Trouw de vorige voorstelling van Herman van Veen. En het Parool roemde de ‘luchtige diepgang die hem zo eigen is’. Herman van Veen staat al op het podium sinds hij in 1965 de theaters veroverde met het programma Harlekijn en blijft zichzelf onvermoeibaar vernieuwen en veranderen. Het heeft hem gemaakt tot een van de grootste Nederlandse theatermakers en kunstenaars.

Muzikanten
Een van de geheimen van Herman van Veen is niet alleen zijn eigen muzikaliteit, maar ook het selecte groepje muzikanten dat hij om zich heen heeft verzameld en dat hem trouw vergezelt op het podium. Contrabassist Kees Dijkstra, violiste Jannemien Cnossen en gitariste Edith Leerkes zorgen ervoor dat ‘het hoge niveau van de voorstelling mede te danken is aan de virtuoze muzikanten die Van Veen heeft meegebracht’, zoals Trouw constateerde.

 

Zin om na de show te blijven hangen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6

Zie ook

The Kik speelt Boudewijn de Groot

Grootste hits Boudewijn de Groot, uitgevoerd door Rotterdamse bietband

Julika Marijn

In de schaduw van Rembrandt

Herman van Veen

Matinee-voorstelling