menu zoeken
Naar agenda
woensdag 19 september 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Hemelbestormers

Showcasefestival

line-up
¿mon3y, A Mili, August, Chauffeur, DJANGUS, Esther Veen, Forever Saturday, Freddy Labots, Hollow Men, Laura Sjin, LOVE COUPLE, Luigino & The Big Ass Children, Major Dreamin', Malvae, Mayvision, RUV, Stellarator, Vivian Majoor, Voldoende, Wies
aanvang
17:30
zaal open
17:00
locatie

Hemelbestormers is een unieke samenwerking tussen verschillende muziekopleidingen in Nederland. Naast een showcase festival waar de ontdekker van nieuwe muziek zijn hart kan ophalen, is Hemelbestormers een ontmoetingsplek voor jonge artiesten en Nederlandse professionals uit de muziekindustrie. Ieder optreden zal door experts uit verschillende hoeken van de industrie bekeken en beoordeeld worden. De opleidingen zetten hiermee niet alleen een bijzondere avond neer voor hun poptalenten, maar zorgen ook dat het publiek een avond zal ervaren gevuld met shows van musici die aan de doorbraak van hun carrière staan.

Voor de tweede keer bundelen verschillende muziekopleidingen uit Nederland de krachten, om hun talenten de kans te bieden zichzelf te presenteren aan een groot publiek. De afgelopen jaren zien we steeds meer acts, afgestudeerd van één van de muziekopleidingen die ons land rijk is, doorbreken in het popcircuit. Zo begon Mister and Mississippi als een schoolproject van Herman Brood Academie, studeerde Jett Rebel aan het Conservatorium van Amsterdam, hebben de dames van Bells Of Youth elkaar leren kennen op de Rockacademie en zo zijn er nog vele anderen te noemen. Namen als Mr. Polska, My Baby, DeWolff, Textures, Gallowstreet, Birth of Joy, Jungle by Night en Lucas Hamming zijn een mooi voorbeeld te noemen van talenten die op dit moment hun successen behalen in Nederlandse clubs en op festivals.

Afgelopen jaar werd de eerste editie van Hemelbestormers georganiseerd waar 10 muziekopleidingen aan meededen. Hier speelden onder andere Willemijn de Boer, Peer, Naear, Massi, Joe Buck, Natives Of The Crooked Cage, Karixon, EUT, The Visual, Vin Postéga, Zeno, JuliusPhilips, Arie Buursema, A Cynic’s Mind, Hollow Men, Lawrence-t, Surf Aid Kit, GHQST (SMIB), Hato Branch, Luca Madu, Jamsmi, Solden, Greenfield, Loose Air, Laura & Collin en Storm.

Wellicht vind je ook interessant

za 6 apr 2019

Transition Festival 2019

wo 27 mrt 2019

Het Grote Brexit College

di 5 feb 2019

Paul Scheffer | Land van aankomst

Hoe migratie Nederland verdeelt en verandert

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord