Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zondag 25 augustus 2019

Hello Luna (2+)

Lunatree

geweest
uitvoerenden

Lunatree
Jennifer van der Hart stem
Fanny Alofs stem
Lars Wouters van den Oudenweijer klarinet
Arnold Marinissen slagwerk
Toon Bierman piano
Janneke van Prooijen viool
Bence Huszar cello
Piet-Jan van Rossum klanksporen
Vraja Sundari Keilman dans

locatie
zondag 3 april 2016

Hello Luna (2+)

Lunatree

geweest

Een concert voor alle leeftijden, om te luisteren, dansen en mee te spelen door Lunatree en speciale gast Vraja Sundari Keilman.

Naar Hello Luna! kun je komen met je hele familie, en je kunt al je vrienden en vriendinnen meenemen. Lunatree speelt muziek met een ambient/minimal feel waarbij je moeilijk stil kunt blijven zitten. Er wordt gedanst door speciale gast Vraja Sundari Keilman van de Samadhi Dance Company, door de muzikanten van Lunatree, en jij kunt naar hartelust mee dansen en spelen! Er is mooi licht, er zijn kussens, tapijten en luie stoelen om op te zitten of liggen, en instrumenten om met Lunatree mee te doen.

In Hello Luna! speelt Lunatree eigen stukken en improvisaties, en muziek van ondermeer Brian Eno, Terry Riley, Krafwerk, Aphex Twin en Squarepusher.

Lunatree
Wij zijn acht musici. Onze muziek is warmbloedig en een tikje obsessief. We werken nauw samen met componisten met wie we ons verwant voelen, schrijven zelf, en zijn voortdurend op zoek naar muziek van zielsverwanten. Wanneer nodig passen we ons die muziek als kleermakers om het lijf.

In de afgelopen vijf jaar brachten  we onder de naam Lunapark drie cd’s uit, waarvan de laatste, met voor ons geschreven werk van Frederic Rzewski, wereldwijd lovende recensies ontving.

We speelden overal in Nederland, en tourden naar ondermeer Italië, Duitsland, Frankrijk en België.

In 2015-16 spelen we ondermeer in New York, Wonderfeel Festival, Grachtenfestival Amsterdam, Gaudeamus Muziekweek, in November Music met trompettist Ambrose Akinmusire, en in het Cross-Linx festival met onder andere Neil Finn, Glenn Kotche en Son Lux.

Dit concert is onderdeel van een serie. U bent voordeliger uit als u concerten in serieverband bezoekt. Bovenaan deze pagina is vermeld in welke series dit concert is opgenomen. De serienamen zijn aanklikbaar en leiden naar het concertoverzicht van de genoemde serie. Bekijk hier onze video-uitleg over het online bestellen van series.

Wilt u uw eigen serie samenstellen? Dat kan met het keuzeabonnement

Zie ook

zo 8 mrt 2020

Zwanenmeer 7+

jeugdopera naar een beroemd sprookje van Andersen

ma 18 mei 2020

Schoolconcert De Dromenblazers | 10.00

Groep 3/4

ma 30 mrt 2020

Schoolconcert Baboesjka en het Russische Beest | 13.00

Groep 4/5/6