woensdag 27 mei 2020

Hélène Grimaud

afgelast
19:15
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Hélène Grimaud piano

programma

Silvestrov Bagatelle I en II
Debussy Arabesque nr. 1; La plus que lente; Clair de lune, uit: Suite bergamasque; Rêverie
Satie Gnossiennes nr. 4 en 1; Danses de travers nr. 1 ‘En y regardant à deux fois’ en nr. 2 ‘Passer’, uit: Six pièces froides
Chopin Nocturne op. 72/1, Mazurka op. 17/4, Valse op. 34/2
Schumann Kreisleriana Op. 16

locatie
woensdag 27 mei 2020

Hélène Grimaud

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen tot 1 juni 2020 van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Over de restitutiemogelijkheid volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig de verschillende opties uit te werken. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers, maar vanwege de omvang van ons programma kan dit enige tijd duren. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Hélène Grimaud staat al jaren volop in de schijnwerpers. In de eerste plaats als meesterpianist, maar ook als schrijver, mensenrechtenactivist en beschermvrouw van de wolf. Het zegt alles over haar enorme persoonlijkheid en temperament, die samenkomen in haar podiumprésence. De Française maakte naam als eersterangs vertolker van de Duitse romantici, maar de laatste jaren keert ze terug naar haar Franse wortels. De nieuwsgierigheid naar haar Debussy en Satie kan eindelijk worden ingelost. In Berlijn of Los Angeles speelt ze in grote zalen. In Utrecht krijgen liefhebbers de kans deze wereldster te horen in de intimiteit van een kamermuziekzaal.

© Fotograaf: Mat Hennek