menu zoeken
Naar agenda
dinsdag 4 september 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Hauschka

Pianomuziek met beats en synthesizers

27,25

Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support
Sophie Hutchings
aanvang
20:15
zaal open
19:30
locatie

Voor dit concert zijn alleen vaste zitplaatsen beschikbaar.

Achter de artiestennaam Hauschka gaat de Duitse pianist Volker Bertelmann (1966) schuil, een muzikant die een even grillig als interessant pad heeft afgelegd. In de jaren tachtig zat hij in een rockband, in de nineties had hij een hiphopduo en sinds zijn eerste soloalbum Substantial (2004) richt hij zich op pianomuziek, waarbij hij de piano op onconventionele wijze bespeelt. Het grote publiek leerde hem kennen in 2016, toen hij met Dustin O'Halloran de muziek voor de film Lion maakte. Hauschka vernieuwt zichzelf continu: op zijn jongste album What If (2017) horen we zelfs beats en synthesizers!

Sophie Hutchings
Al op jonge leeftijd werd Sophie Hutchings’ aandacht getrokken door de piano, waarop ze heimelijk speelde wanneer haar ouders van huis waren. Inmiddels deelt ze haar bezwerende en expressieve composities gelukkig ook met de rest van de wereld en stond ze in voorprogramma’s van Olafur Arnalds, Federico Albanese en Lambert. Afgelopen maand verscheen de nieuwe ep Candela!

Bekijk hier een overzicht van al onze neoklassieke concerten, die ook verzameld zijn in deze Spotify-afspeellijst. Wil je op de hoogte blijven van ons neoklassieke programma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen.

Wellicht vind je ook interessant

wo 20 feb 2019

Remy van Kesteren

Harpvoorstelling in combinatie met lichtkunst

zo 3 feb 2019

Esben and the Witch

Indierockband

di 5 feb 2019

Death Cab For Cutie

Amerikaanse indiepopband

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord