Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Geen
Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

Hatim Ammor Ft. Marmoucha Orchestra

Marokkaanse popartiest

Geweest

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Hatim Ammor is één van de grondleggers van de nieuwe Marokkaanse popmuziek, een muzikale stijl die traditionele Marokkaanse muziek combineert met invloeden uit de rap, hiphop en pop. In 2006 debuteerde Ammor met de hit ‘Gouli’ [Zeg eens], waarna hij nummers uitbracht die stuk voor stuk bovenaan de hitlijsten van digitale platforms prijkten. In 2012 schudde hij de Marokkaanse muziekwereld op met zijn hit ‘Ghdeb Ghdeb’ [Teleurgesteld], die het Marokkaanse muzieklandschap volledig veranderde.

Ammor is een invloedrijke artiest van zijn generatie met grote successen in de Arabische Wereld. Nummers als ‘Viva Morocco’ en ‘Ma Yestahelni’ [Hij verdient me niet] maakten hem geliefd bij het publiek. In 2017 werkte hij mee aan de internationale hit ‘Nos Fuemos Lejos’, waarmee hij de eerste Arabische artiest werd die samenwerkte met Enrique Iglesias, Descemer Buenos en Red One.

Het Marmoucha Orchestra bestaat uit bevlogen musici met een passie voor diverse muzikale talen. Ze combineren ongemoeid stijlen en tradities van Noord-Afrika, het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied met hedendaagse westerse stromingen. Ondanks of misschien juist door de muzikale diversiteit slaagt het Marmoucha Orchestra erin een onmiskenbare identiteit en een eigen geluid te creëren. De essentie van muziek is mensen raken, ze samenbrengen en inspireren – en dat is precies wat het Marmoucha Orchestra doet.