Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Hashtech #5 | Tech & Love

Hoe beïnvloedt technologie liefde en seks?

Geweest

Toegeven dat je je partner van Tinder kent deden we liever niet. Maar dat lijkt te veranderen. En dat komt omdat technologie en liefde een hele succesvolle match blijkt te zijn. Tinder, Happn en al die andere datingapps groeien nog steeds als een gek. En zijn we niet op zoek naar liefde, dan staat via een klik op de knop ook je gedroomde sekspartner op je scherm en kunnen alle denkbare fantasieën (digitaal) bevredigd worden.

De mogelijkheden lijken eindeloos, maar maakt technologie ons liefdes- en seksleven ook echt beter? Op 8 april krijgen we het antwoord. Aanhang is welkom. Dates ook.

Met Jeanneke Scholtens, toekomstwetenschapper, oprichter van Trendburo Zorro en co-auteur van het boek Holy Fuck. Op expeditie naar de toekomst van seks en Tinder-expert en mediaonderzoeker Elisabeth Timmermans, auteur van het boek Liefde in tijden van Tinder. En, een primeur want voor het eerst, live in gesprek met seksrobot Robin, de eerste Nederlands sprekende seksrobot, samen met bedenker en ondernemer Niels van der Voort van MotsuDolls.Podium De Stadstaat
Podium de Stadstaat is een Utrechts initiatief, dat voortdurend op zoek is naar debat in de stad. Utrecht verdient namelijk een breed gevoerd publiek debat –de stad is te belangrijk om dat niet te voeren.

 

 

 

 

 

Kennis & Debat in TivoliVredenburg
Dit programma is onderdeel van het Kennis & Debat-programmavan TivoliVredenburg. Maandelijks een update krijgen met al het programma? Schrijf je dan in voor de Kennis & Debat-nieuwsbrief.