Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 19 oktober 2018

Hart & Ziel Festival

geweest
aanvang
11:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

vrijdag 19 oktober 2018

Hart & Ziel Festival

geweest

Op vrijdag 19 oktober vindt het NPO Radio 4 Hart & Ziel Festival plaats. Dan wordt de uitzendweek van de jaarlijkse NPO Radio 4 Hart & Ziel Lijst feestelijk afgesloten en staat het hele gebouw in het teken van de mooiste klassieke muziek.

De Hart & Ziel Lijst bestaat uit 300 klassieke muziekstukken die luisteraars het meeste raken, inspireren of energie geven. Tijdens dit gratis toegankelijke festival viert NPO Radio 4 wat klassieke muziek betekent in ieders persoonlijke en dagelijkse leven. De hele dag zijn er optredens en muzikale activiteiten voor jong en oud, verspreid over alle zalen en pleinen van ons gebouw.
Zo is er een lunchconcert, een meet & greet met Radio 4-presentatoren en een rustgevende workshop. Maar is er ook de mogelijkheid een instrument te leren spelen, mee te zingen met de Nederlandse Bachvereniging én een kijkje te nemen bij de live radio-uitzending.

Kijk hier voor het blokkenschema.

Het Hart & Ziel festival wordt afgesloten met een slotconcert door het Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor o.l.v. Markus Stenz. Dit concert is geen onderdeel van het gratis toegankelijke festival.

Eten en drinken tijdens Hart & Ziel

Tijdens Hart & Ziel bent u van harte welkom in ons restaurant Danel voor lunch, diner of een borrel. Speciaal voor Hart & Ziel heeft Danel ook een menu samengesteld. Meer informatie vindt u hier.

Zie ook

vr 31 mei 2019

Einstein on the Beach met Suzanne Vega

Ensemble Ictus & Collegium Vocale Gent

zo 2 jun 2019

Caravan 5+

Een muzikaal reisavontuur met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz

vr 7 jun 2019

Schumann - Szenen aus Goethes Faust

Radio Filharmonisch Orkest, Groot Omroepkoor & Nationaal Kinderkoor