menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 19 oktober 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

De verkoop voor seizoen 18/19 start op donderdag 1 maart om 10.00 uur

Hart & Ziel Festival

aanvang
11:00

Op vrijdag 19 oktober vindt het NPO Radio 4 Hart & Ziel Festival plaats. Dan wordt de uitzendweek van de jaarlijkse NPO Radio 4 Hart & Ziel Lijst feestelijk afgesloten en staat het hele gebouw in het teken van de mooiste klassieke muziek.

De Hart & Ziel Lijst bestaat uit 300 klassieke muziekstukken die luisteraars het meeste raken, inspireren of energie geven. Tijdens dit gratis toegankelijke festival viert NPO Radio 4 wat klassieke muziek betekent in ieders persoonlijke en dagelijkse leven. De hele dag zijn er optredens en muzikale activiteiten voor jong en oud, verspreid over alle zalen en pleinen van ons gebouw.
Zo is er een lunchconcert, een meet & greet met Radio 4-presentatoren en een rustgevende workshop. Maar is er ook de mogelijkheid een instrument te leren spelen, mee te zingen met de Nederlandse Bachvereniging én een kijkje te nemen bij de live radio-uitzending.

Kijk hier voor het blokkenschema.

Het Hart & Ziel festival wordt afgesloten met een slotconcert door het Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor o.l.v. Markus Stenz. Dit concert is geen onderdeel van het gratis toegankelijke festival.

Eten en drinken tijdens Hart & Ziel

Tijdens Hart & Ziel bent u van harte welkom in ons restaurant Danel voor lunch, diner of een borrel. Speciaal voor Hart & Ziel heeft Danel ook een menu samengesteld. Meer informatie vindt u hier.

Wellicht vind je ook interessant

vr 25 jan 2019

Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Edo de Waart

Brahms - Symfonie nr. 3

ma 28 jan 2019

Van Swieten Society

Salon op de Olympus

do 9 mei 2019

Sheherazade Uitgelegd

Maestro Jules Onthult

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord