Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event
Dineren voorafgaand aan dit concert?

Maak je avond compleet met een diner bij Het Gegeven Paard. Kies voor een combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot dit concert, een diner van tevoren in Het Gegeven Paard en twee drankjes naar keuze. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega(n) gerechten evenals alcoholisch als non-alcoholische consumpties. Allemaal in 1 ticket! Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Hier vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?

Harry Sacksioni

50 jaar On Stage – Dat kunnen ze allemáál wel zeggen

Geweest

Veel te vieren tijdens deze bijzondere avond: gitaarmeester Harry Sacksioni viert zijn 50-jarige jubileum met een nieuw solo programma en een boek vol anekdotes die hij opdeed tijdens  al zijn optreden en tours.

Harry Sacksioni is in de afgelopen vijftig jaar ieder jaar op tournee geweest, zowel in binnen als buitenland. Een enorme prestatie. Neem daarbij het feit dat hij dat bijna ieder jaar deed met nieuw geschreven nummers en het zal niemand verbazen dat dit jubileumprogramma rijkelijk gevuld is met hoogtepunten uit zijn rijke catalogus. Omdat zijn inspiratie om nieuwe composities te schrijven nooit lijkt te stoppen, zal ook zijn nieuwste werk onderdeel uitmaken van dit optreden.

De titel van dit programma - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen… - verwijst naar een van de vele verhalen uit zijn boek, die vijftig jaar reizen en optredens opleverde. Mooie, bizarre, bijzondere en hilarische anekdotes waarvan enkele ook zeker tijdens dit jubileumprogramma voorbij zal komen!

Harry’s technisch vermogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren’, gemixt met zijn ontwapenende en humoristische verteltrant, maken van dit jubileumoptreden een overrompelende en persoonlijke gebeurtenis. Hij maakt meer dan waar, wat we al jarenlang van hem weten: dat hij een eigenzinnig en uniek fenomeen is binnen de Nederlandse muziekwereld. Niet voor niets is hij Edisonwinnaar, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, werd er een trein naar hem vernoemd en werd hij begin dit jaar voor het 12e jaar(!) op rij verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux.