zondag 7 maart 2021

Livestream: Hans Dulfer - 80!

Sunday Afternoon Jazz Livestream

Uit de serie

Sunday Afternoon Jazz Livestreams

16:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Hans Dulfer tenorsaxofoon
Koen Schouten baritonsaxofoon
Jerome Hol gitaar
Planet T (Coen van Dam) toetsen

zondag 7 maart 2021

Livestream: Hans Dulfer - 80!

Sunday Afternoon Jazz Livestream

Naar aanleiding van de coronamaatregelen sluiten wij onze deuren tot en met 14 maart 2021. Dit concert is dus afgelast voor publiek, maar het gaat wel door als livestream! Ticketkopers hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Om deze livestream te kunnen bekijken dien je een ticket gekocht te hebben via bovenstaande button. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de livestream, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. Bekijk ook de veelgestelde vragen over onze livestreams. Je kunt dit concert zondag 7 maart vanaf 16:00 uur bekijken via een livestream op deze pagina (en tot twee weken na het concert terugkijken).

Hans Dulfer
Al 65 jaar neemt de opzwepende saxofoonsound van Hans Dulfer een prominente plek in in de Nederlandse jazzscene. Met zijn roemruchte formaties (waaronder Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij een onbetwiste positie afgedwongen in de jazztop. Om dit te vieren én omdat de saxofonist in 2020 de leeftijd van tachtig jaar heeft bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire, doorspekt met Dulferklassiekers. Met dit optreden blikt hij niet terug op het verleden, maar kijkt hij vooruit, naar de toekomst.