Programma

Dit concert vindt plaats om 11.00 uur. 

Liederen van Schubert in een bewerking van Liszt:
Liebesbotschaft, S. 560/10
Die Forelle, S. 563/6
Der Müller und der Bach, S. 565/2
Auf dem Wasser zu singe, S. 558/2
Zuidam Nox
Ravel Gaspard de la nuit

Uitvoerenden

Hannes Minnaar piano

Locatie
Grote Zaal

Hannes Minnaar

Gaspard de la Nuit

Geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van 22 november 2020 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Ticketkopers ontvangen enkele weken van te voren de aanvangstijd van hun concert. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. 

Hannes Minnaar gaat de grote uitdagingen niet uit de weg. Als pianist van het Van Baerle Trio speelde hij in TivoliVredenburg alle pianotrio’s van Beethoven ter gelegenheid van het Beethovenjaar. Wat dit talent ook doet, hij oogst grote bewondering. Hij maakte zijn debuut als solist in de serie Meesterpianisten van het Concertgebouw. Van recentere datum (2020) is zijn uitvoering van Pianoconcert nr. 3 van Rachmaninov; het wordt algemeen beschouwd als een van de moeilijkste pianoconcerten. Geen wonder dat Minnaar in 2016 de Nederlandse Muziekprijs won: de hoogste onderscheiding voor jonge getalenteerde musici van het Fonds Podiumkunsten. Laat u betoveren!

Lees hier de toelichting bij het concert, geschreven door Michael Huijbregts.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.