zondag 16 juni 2019

Groot Meezingconcert

Een zomers operaspektakel

geweest
20:00
aanvang
locatie
zondag 16 juni 2019

Groot Meezingconcert

Een zomers operaspektakel

geweest

Altijd al eens willen zingen in de Grote Zaal? Zing dan mee met het Groot Omroepkoor en het Radio Filharmonisch Orkest. Op zondag 16 juni presenteren zij het Groot Meezingconcert voor én met belangstellenden. Wilt u liever komen luisteren klik dan hier om kaarten te bestellen.

Het Groot Omroepkoor, vocale solisten, meezingers en het Radio Filharmonisch Orkest staan onder leiding van de Amerikaanse dirigent Martin Wright, voormalig chef-dirigent van het Groot Omroepkoor, in deze bijzondere uitvoering.

Het Groot Meezingconcert staat open voor iedereen die van zingen houdt. De unieke en spirituele beleving van het samen zingen staat centraal: beginnende en ervaren zangers zijn welkom.

Uitgevoerd worden hoogtepunten uit verschillende opera’s, waaronder Nabucco, Aïda, Lohengrin en Madama Butterfly. Wat is er heerlijker dan mee te kunnen zingen met deze meeslepende operamelodieën?

Programma
Vanaf 11.30 uur: Registratie (de grote zaal is open vanaf 11.30 uur)
12.30 - 17.00 uur: Repetitie in de Grote Zaal o.l.v. Martin Wright. Begeleiding door Ben Martin Weijand, vaste pianist van het Groot Omroepkoor.
14.45 - 15.15 uur: Thee-/koffiepauze (gratis verstrekking)
15.15 - 17.00 uur: Repetitie in de Grote Zaal o.l.v. Martin Wright
17.00 - 19.30 uur: Diner - pauze (u kunt op eigen gelegenheid iets eten in een van de vele restaurants in de omgeving van TivoliVredenburg.)
19.30 uur: Deuren Grote Zaal open
20.00 uur: Aanvang concert

Workshop
Het Groot Omroepkoor biedt u ter voorbereiding gratis een workshop aan. Deelname hieraan is mogelijk naar keuze op zondag 28 april of zaterdag 25 mei, van 12.00 tot 17.00 uur in de studio’s van het Muziekcentrum van de Omroep, Heuvellaan 33, 1217 JL Hilversum. Omdat de capaciteit van de studio’s beperkter is dan die van TivoliVredenburg, is bij overschrijding van het maximaal mogelijke aantal inschrijvingen (400 per workshopdag) de volgorde van aanmelding bepalend voor een plek bij de workshop. U vindt de door u gekozen optie (geen/wel workshop / datum) terug op het ticket voor het Groot Meezingconcert. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden
Aanmeldingen verlopen via de website van het Groot Omroepkoor. Daar vindt u ook meer informatie over bladmuziek, oefen-cd’s en veelgestelde vragen.

Zie ook