Naar agenda
zondag 4 februari 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Groot Meezingconcert

Messa da Requiem - Verdi

40

prijzen zijn inclusief servicekosten

uitvoerenden

Martin Wright dirigent
Groot Omroepkoor
Radio Filharmonisch Orkest

vocale solisten en alle deelnemers

programma

Verdi Requiem

aanvang
13:00
meezingconcertgroot omroepkoorverdirequiemgrote zaal

Na de succesvolle edities van het Meezingconcert in 2016 en 2017, georganiseerd door het Groot Omroepkoor rondom Ein Deutsches Requiem van Brahms en het Requiem van Fauré, gaat het op zondag 4 februari 2018 voor de derde keer gebeuren: dan kunt u weer meezingen met het Groot Omroepkoor, het grootste professionele symfonische koor van Nederland. Op het programma staat Giuseppe de beroemde Messa da Requiem van Giuseppe Verdi, in 1874 voor het eerst uitgevoerd.

Groot Meezingconcert in TivoliVredenburg
Het Groot Meezingconcert vindt plaats in de Grote Zaal. Het Groot Omroepkoor, het Radio Filharmonisch Orkest, vier solisten en de deelnemers staan evenals vorig jaar onder leiding van de Amerikaanse dirigent Martin Wright, een van de voormalige chef-dirigenten van het Groot Omroepkoor.

Voor iedereen die van zingen houdt
Het Groot Meezingconcert staat open voor iedereen die van zingen houdt. Het maakt niet uit of u beginnend zanger bent of ruime ervaring hebt met zingen: de unieke en overweldigende beleving van het samen zingen staat centraal. Omdat de moeilijkheidsgraad van het Requiem van Verdi hoger ligt dan de werken uit de vorige twee edities, is het wel raadzaam te oefenen met de oefen-cd.

Programma
Vanaf 12.00 uur: registratie (de Grote Zaal is ook open vanaf 12.00 uur).
13.00 - 17.00 uur: repetitie in de Grote Zaal o.l.v. Martin Wright.
14.45 - 15.15 uur: thee/koffiepauze (gratis verstrekking)
15.15 - 17.00 uur: repetitie in de Grote Zaal o.l.v. Martin Wright
17.00 - 19.30 uur: diner/pauze. U kunt op eigen gelegenheid iets eten in een van de vele restaurants in de omgeving van TivoliVredenburg.
19.30 uur: deuren Grote Zaal open
20.00 uur: aanvang concert
21.30 uur: einde concert: aansluitend nazit voor deelnemers en publiek in de foyers.

Aanmelden
Aanmeldingen verlopen via de website van het Groot Omroepkoor. Daar vindt u ook meer informatie over bladmuziek, oefen-cds en veelgestelde vragen.

Workshop
De workshops die het Groot Omroepkoor ter voorbereiding van het Groot Meezingconcert aanbiedt op zaterdag 13 en zaterdag 27 januari 2018, zijn inmiddels geheel volgeboekt.
De workshops vinden plaats van 12.00 tot 17.00 uur in de studio’s van het Muziekcentrum van de Omroep, Heuvellaan 33, 1217 JL Hilversum. Omdat de capaciteit van de studio’s beperkter is dan die van Tivoli/Vredenburg, is het aantal inschrijvingen voor de workshop aan een maximum gebonden. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het MCO. De workshops worden geleid door leden van het Groot Omroepkoor.

Wellicht vind je ook interessant

za 28 jul 2018

Rondleiding Markt Mozaïek

di 11 sep 2018

Positive Energy

Stad van Morgen #1

di 5 feb 2019

Paul Scheffer | Land van aankomst

Hoe migratie Nederland verdeelt en verandert

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord