vrijdag 27 november 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Klassiek

HKU Kamermuziek

geweest
11:00
zaal open
11:30
aanvang
12:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Isaac Pérez Riera  viool
Anne-Catherine Feltgen viool
Rodrigo de Freitas  viool
Glòria Expósito Pérez cello
Elisa Sgorbini  klarinet
Ayla Losada cello
Alexandros Chouros piano
Lisa Angelia Tanto  piano
Lex Houtermans klarinet
Laurence Gaudrea cello

programma

Best of Chambermusic
Schubert Strijkkwartet nr. 14 ‘Der Tod und das Mädchen’
Brahms Klarinettrio in a, opus 114
Pijper Derde Strijkkwartet
Muczynski Trio voor klarinet, cello en piano

 

locatie
vrijdag 27 november 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Klassiek

HKU Kamermuziek

geweest

Vrijwel elke vrijdag in de Grote Zaal: het gratis lunchpauzeconcert door aanstormend talent van conservatoria uit heel Nederland. Klassieke muziek in allerlei vormen en af en toe een uitstapje naar pop of wereldmuziek.

Dit concert is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons.

Voor de lunchpauzeconcerten gelden enkele aanpassingen:

  • Je kunt je tickets alleen online reserveren. Dit kan op de woensdag voor het concert, vanaf 10.00 uurHet is niet mogelijk om tickets te bestellen aan de kassa. Let op: in verband met de 1,5 meter afstand zijn er minder stoelen beschikbaar en daardoor ook minder tickets. Wees er op tijd bij!
  • De lunchpauzeconcerten klassiek beginnen een uur eerder, om 11.30 uur en zijn om 12.30 uur afgelopen.
  • Je kunt alleen bij ons langskomen als je geen coronagerelateerde klachten hebt en met een vooraf aangeschaft geldig ticket.
  • Doe de gezondheidscheck.

Gezondheidscheck
Bij je bezoek aan TivoliVredenburg wordt gevraagd om de gezondheidscheck te doen. Je kunt deze hier online invullen. Bij binnenkomst kun je dan een groen scherm op je telefoon laten zien dat je geen coronagerelateerde klachten hebt.

Bereid je bezoek goed voor en lees hier  wat je kunt verwachten. Bekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.  

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart, een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden.

Over de lunchpauzeconcerten
Vrijwel elke vrijdag in de Grote Zaal of Hertz: het gratis lunchpauzeconcert door aanstormend talent van conservatoria uit heel Nederland. Klassieke muziek in allerlei vormen en af en toe een uitstapje naar jazz of pop. Op de verzamelpagina van de lunchpauzeconcerten vind je een overzicht van alle lunchpauzeconcerten.