Ontdek het programma

Alle lunchconcerten
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Cassadó: Requiebros
Beethoven: 12 variaties voor cello en piano van Haendel`s  Judas Maccabaeus
Glentworth: Blues for Gilbert
Sèrjounè: Generalife
Kopetzki: Dance on a shattered mirror uit Three Movements for a Solo Dancer
Piazolla: Libertango
Bach: Inventies in D klein; Inventies in F Groot

Uitvoerenden

Piano: Felix Justin
Cello: Douwe Eisses, Sofia Boisvert
Vibrafoon: Joran van Pijkeren, Dylan Hato
Marimba: Emma van Keulen, Dylan Hato

Locatie
Grote Zaal

Lunchconcert Klassiek

Gratis | Koninklijk Conservatorium School voor Jong talent

Geweest

De Lunchconcerten zijn elke vrijdag de springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent. Neem je bammetjes mee en bewonder de talenten van de toekomst, afkomstig van alle conservatoria van Nederland en het allermooiste is dat de toegang gratis is. De lunchconcerten zijn ook online te volgen via YouTube en Facebook.

De School voor Jong Talent: Een volwaardige muziekopleiding voor jong talent
Kinderen met passie voor muziek willen het ook heel goed kunnen. Zij oefenen intensief en langdurig om hun instrument technisch te kunnen beheersen en om te kunnen begrijpen wat er in de muziek gebeurt.

De School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium is een leeromgeving waar we jonge mensen met een passie voorbereiden op een professionele toekomst in de dans, muziek of beeldende kunst in combinatie met regulier onderwijs (primair en voortgezet).

Plezier, uitdaging, kwaliteit
Jong KC Muziek is binnen de School voor Jong Talent de afdeling die zich op de jonge musici richt. Jong KC Muziek biedt opleidingen in alle instrumentale hoofdvakken, zowel voor jazz als voor oude muziek en klassieke muziek. Daarnaast kan er zang en ook compositie gestudeerd worden. Wij bieden volledige opleidingsprogramma’s met hoofdvaklessen, correpetitie, pianoles, solfège, gehoortraining, ensemblezang en muziektheorie.

Lees hier het programmablad van het concert.