vrijdag 27 november 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz

Willem Abelen Quartet

geweest
12:15
zaal open
12:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Willem Abelen saxofoon
Stan Verstegen piano, Rhodes
Yaresh Soekhlal bas
Marc Sentenie drums

locatie
vrijdag 27 november 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz

Willem Abelen Quartet

geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen.

Dit concert is uitverkocht, maar je kunt het concert ook gratis bekijken via een livestream op deze pagina en via Studio TivoliVredenburg.

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz
Vrijwel elke vrijdag vind je naast het klassieke lunchpauzeconcert, nu ook een jazz lunchpauzeconcert in onze agenda! Aanstormend talent van de jazzopleiding van het HKU betreedt het podium in onze Hertz. Verwacht jazz in allerlei vormen, met af en toe een uitstapje naar een aanverwant genre. Kom pauzeren tijdens een hectische werkdag, neem een break van je studiesessie, of verrijk je vrije dag!

Je kunt je gratis tickets alleen online reserveren. Dit kan op de woensdag voor het concert, vanaf 10.00 uur. Het is niet mogelijk om tickets te bestellen aan de kassa. 

Willem Abelen Quartet
Willem Abelen’s muziek kenmerkt zich door lyrische, catchy melodieën en rijke jazzharmonieën over een stevige groove. Daarnaast is er veel ruimte voor de virtuositeit van de bandleden. Abelen’s composities zijn het startpunt, in welke een kader geschetst wordt waarin de vier muzikanten (elkaars) improvisatie opzoeken en waarbij samenspel centraal staat.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen coronagerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de speciale nieuwsbrief over de lunchpauzeconcerten, of blijf op de hoogte via de jazznieuwsbrief! Ook vind je alle data op de verzamelpagina, of in het overkoepelende facebookevent.