vrijdag 13 november 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz

€ 0,-

incl. servicekosten

Verkoop start 11 nov. 10:00
11:30
zaal open
12:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 13 november 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz

€ 0,-

incl. servicekosten

Verkoop start 11 nov. 10:00

De lunchpauzeconcerten gaan door, ondanks de nieuwe coronamaatregelen. We mogen nu 30 personen per zaal ontvangen.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Heb je geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Lees hierwat je kunt verwachten. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doenen bij binnenkomst je groene scherm tonen.

Gratis lunchpauzeconcert jazz
Vrijwel elke vrijdag vind je naast het klassieke lunchpauzeconcert, nu ook een jazz lunchpauzeconcert in onze agenda! Aanstormend talent van de jazzopleiding van het HKU en gevestigde jazzartiesten betreden het podium in onze Hertz. Verwacht jazz in allerlei vormen, met af en toe een uitstapje naar een aanverwant genre. Kom pauzeren tijdens een hectische werkdag, neem een break van je studiesessie, of verrijk je vrije dag!

Wie er precies op het podium staat maken we binnenkort bekend. Wil je liever naar het klassieke Lunchpauzeconcert van vandaag, of wil je alle aankomende edities bekijken? Klik hier.

Je kunt je gratis tickets alleen online reserveren. Dit kan op de woensdag voor het concert, vanaf 10.00 uur. Het is niet mogelijk om tickets te bestellen aan de kassa. 

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de speciale nieuwsbrief over de lunchpauzeconcerten, of blijf op de hoogte via de jazznieuwsbrief! Ook vind je alle data op de verzamelpagina, of in het overkoepelende facebookevent