vrijdag 10 december 2021

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz

Docentenspecial: Joost Kesselaar

Verkoop start 8 dec. 10:00
bekijk de agenda

Alle lunchpauzeconcerten

11:30
zaal open
12:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 10 december 2021

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz

Docentenspecial: Joost Kesselaar

Verkoop start 8 dec. 10:00

De vrijdagmiddag staat garant voor een muzikale inwijding van je weekend, want in het wekelijkse Gratis Lunchpauzeconcert hoor je de allergrootste muzikale beloftes. (Bijna) elke vrijdag heb je de keuze uit twee lunchconcerten: een klassieke of jazzy-omlijsting van je lunchpauze.

Vandaag bewijst The American Songbook vruchtbare inspiratie te zijn voor een lunchconcert. Als bakermat voor de Westerse lichte muziek, is de reikwijdte van het boek bijna net zo breed als de wijdte van alle jazzmuziek ooit geschreven. Daarmee blijft alle ruimte aan de uitvoerder: doorgewinterde jazzmuzikant en drummer Joost Kesselaar steekt de songs in een nieuw jasje, samen met jazzstudenten aan het Utrechts Conservatorium. Ontmoet verschillende generaties jazzmuzikanten op het podium in onze Club Nine!

Entreebewijs
Reserveer je gratis ticket van woensdag 10.00 uur voorafgaand aan het lunchpauzeconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de speciale nieuwsbrief over de lunchpauzeconcerten, of blijf op de hoogte via de jazznieuwsbrief!