vrijdag 6 november 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz

Het zeskoppige collectief D'Orange

€ 0,-

incl. servicekosten

Verkoop start 4 nov. 10:00
11:30
zaal open

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Cas Heim drums & vocals
Adrienne Tilanus vocals
Dirk Evelo bas
Bram van de Glind trompet, fugelhorn
Tom Veltien gitaar
Naut de Bruin piano

locatie
vrijdag 6 november 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz

Het zeskoppige collectief D'Orange

€ 0,-

incl. servicekosten

Verkoop start 4 nov. 10:00

De lunchpauzeconcerten gaan door, ondanks de nieuwe coronamaatregelen. We mogen nu 30 personen per zaal ontvangen.

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz
Vrijwel elke vrijdag vind je naast het klassieke lunchpauzeconcert, nu ook een jazz lunchpauzeconcert in onze agenda! Aanstormend talent van de jazzopleiding van het HKU betreedt het podium in onze Hertz. Verwacht jazz in allerlei vormen, met af en toe een uitstapje naar een aanverwant genre. Kom pauzeren tijdens een hectische werkdag, neem een break van je studiesessie, of verrijk je vrije dag! Wil je liever naar het klassieke lunchpauzeconcert van vandaag, of wil je alle aankomende edities bekijken? Klik hier.

D'Orange
Zes talentvolle muzikanten van het Utrechts Conservatorium vormden de gloednieuwe band d’Orange. Met muzikale invloeden van Braziliaanse muziek tot jazz, vormt het zelfgeschreven programma een geheel eigen, catchy geluid. D’Orange zoekt met hun nummers graag de verbinding met het publiek, door het over persoonlijke, maar herkenbare situaties te hebben. Momenteel wordt er druk geschreven aan hun eerste EP en de band neemt je tijdens dit concert graag mee in dat proces.

Je kunt je gratis tickets alleen online reserveren. Dit kan op de woensdag voor het concert, vanaf 10.00 uur. Het is niet mogelijk om tickets te bestellen aan de kassa. 

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Heb je geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Lees hierwat je kunt verwachten. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doenen bij binnenkomst je groene scherm tonen.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de speciale nieuwsbrief over de lunchpauzeconcerten, of blijf op de hoogte via de jazznieuwsbrief! Ook vind je alle data op de verzamelpagina, of in het overkoepelende facebookevent