vrijdag 4 december 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz

Bert van den Brink feat. Fenne Scholte & Alex van der Spek

geweest
12:15
zaal open
12:30
aanvang
13:15
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 4 december 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz

Bert van den Brink feat. Fenne Scholte & Alex van der Spek

geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen.

Dit concert is uitverkocht, maar geen zorgen: je kunt het concert ook gratis bekijken via een livestream op deze pagina en via Studio TivoliVredenburg.

 

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz
Vrijwel elke vrijdag vind je naast het klassieke lunchpauzeconcert, nu ook een jazz lunchpauzeconcert in onze agenda! Aanstormend talent van de jazzopleiding van het HKU betreedt het podium in onze Hertz. Verwacht jazz in allerlei vormen, met af en toe een uitstapje naar een aanverwant genre. Kom pauzeren tijdens een hectische werkdag, neem een break van je studiesessie, of verrijk je vrije dag!

Je kunt je gratis tickets alleen online reserveren. Dit kan op de woensdag voor het concert, vanaf 10.00 uur. Het is niet mogelijk om tickets te bestellen aan de kassa. 

Tijdens het gratis lunchpauzeconcert jazz van vandaag speelt pianist Bert van den Brink samen met twee studenten van het Utrechts conservatorium. In duosetting speelt van den Brink een divers programma met zangeres Fenne Scholte en Alex van der Spek op gitaar. Het concert wordt live uitgezonden via deze pagina, maar er zijn ook 30 zaalplekken. Wil je er live bij zijn? reserveer dan je gratis ticket op woensdag 2 december vanaf 10:00.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen coronagerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de speciale nieuwsbrief over de lunchpauzeconcerten, of blijf op de hoogte via de jazznieuwsbrief! Ook vind je alle data op de verzamelpagina, of in het overkoepelende facebookevent.