Gratis Lunchpauzeconcert - Emmanuel Padilla Holguín - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 15 september 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert – Emmanuel Padilla Holguín

Emmanuel Padilla Holguín, harp

0,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

uitvoerenden

Emmanuel Padilla Holguín harp

programma

Werken van Ortega, Armengol, Márquez, ‘traditioneel Mexicaans’ en Soler

aanvang
12:30
kamermuzieklunchpauzeconcertdutch harp competitionhertz

De Mexicaanse harpist Emmanuel Padilla Holguín veroverde vorig jaar de harten van de jury én het publiek tijdens de Dutch Harp Competition 2016 in TivoliVredenburg. Hij won – als eerste Latijns-Amerikaanse harpist ooit – alle prijzen en overrompelde met zijn verbluffende spel, charisma en repertoirekeus. Nu is hij terug voor een eenmalig concert, met bekende en onbekende Mexicaans muziek. Een musicus in hart en nieren die de harp op een nieuwe manier laat klinken.

Kom langs op vrijdagmiddag en laat u verrassen door aanstormend talent! Tijdens de lunchpauzeconcerten betreden studenten van conservatoria uit heel Nederland het grote podium. Klassieke muziek in allerlei vormen, en af en toe een uitstapje naar jazz of pop: elk lunchpauzeconcert is anders. De concerten zijn gratis toegankelijk. 
_____________________

Nieuwe werkwijze: entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten blijkt onze Hertz tot onze spijt regelmatig niet groot genoeg. Om voortaan eerder en duidelijker te kunnen melden of de zaal vol is, is met ingang van het gratis lunchpauzeconcert 21 april een entreebewijs nodig.

Entreebewijzen zijn beschikbaar via onze website en via de kassa, beide vanaf 10.00 uur op de dag van het concert. De entreebewijzen zijn gratis. U kunt per persoon maximaal twee kaarten bestellen.

_____________________

Houd bij de lunchpauzeconcerten rekening met het volgende:

Op tijd aanwezig
Het duurt een paar minuten om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar Hertz te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. 

Welke zaal?
De gratis lunchpauzeconcerten vinden meestal plaats in Hertz. Toch kan het voorkomen dat een lunchpauzeconcert in een andere zaal plaatsvindt. Op onze website staat vermeld in welke zaal het concert plaatsvindt.

Blijf op de hoogte
Schrijf u hier in voor de speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten en ontvang maandelijks een overzicht in uw mailbox, met de laatste nieuwtjes en net bevestigde programma’s.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Wellicht vind je ook interessant

wo 27 jun 2018

Harriet Krijgh & Friends

Openingsconcert Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht 2018

di 12 jun 2018

Collegium Vocale Gent o.l.v. Philippe Herreweghe

Lassus' late madrigalen

vr 18 mei 2018

Radio Filharmonisch Orkest – Ravel La Valse

Van de wals en de zee

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord