menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 26 januari 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

Duoklas zang & piano Conservatorium Den Haag

0,-

prijzen zijn inclusief servicekosten

uitvoerenden

Studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag

aanvang
12:30
lunchpauzeconcertkoninklijk conservatorium den haaghertz

De zangeressen, zangers en pianisten zijn studenten van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Alle pianostudenten in de bachelor van het Koninklijk Conservatorium nemen deel aan een duoklas, soms in combinatie met zang, of in combinatie met andere instrumentalisten. Het begeleiden en samenspelen met anderen vereist namelijk een heel andere manier van spelen dan als solist. De duoklas zang-piano wordt begeleid door Han-Louis Meijer, een ervaren pianist en begeleider. Hij heeft zich toegelegd op de duoklas met zangers vanwege zijn uitgebreide ervaring in het begeleiden en coachen van zangers.


Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Wellicht vind je ook interessant

vr 22 feb 2019

The Gloaming

Traditionele Ierse muziek

za 22 dec 2018

Kerst Mannen Koren Concert

ma 17 dec 2018

Christmas Carols - The Choir of St. John's College Cambridge

Eén van de beste jongenskoren ter wereld

vr 10 mei 2019

Club Fluxus - Zwerm & Fred Frith

5 X Averechts

za 15 dec 2018

Messiah - Nieuwe Philharmonie Utrecht

Händeldag

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord