Gratis Lunchpauzeconcert - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 26 januari 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Duoklas zang & piano Conservatorium Den Haag

uitvoerenden

Studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag

aanvang
12:30
lunchpauzeconcertkoninklijk conservatorium den haaghertz

De zangeressen, zangers en pianisten zijn studenten van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Alle piano studenten in de bachelor van het Koninklijk Conservatorium nemen deel aan een duoklas, soms in combinatie met zang, of in combinatie met andere instrumentalisten. Het begeleiden en samenspelen met anderen vereist namelijk een heel andere manier van spelen dan als solist. De duoklas zang-piano wordt begeleid door Han-Louis Meijer, een ervaren pianist en begeleider. Hij heeft zich toegelegd op de duoklas met zangers vanwege zijn uitgebreide ervaring in het begeleiden en coachen van zangers.

Kom langs op vrijdagmiddag en laat u verrassen door aanstormend talent! Tijdens de lunchpauzeconcerten betreden studenten van conservatoria uit heel Nederland het grote podium. Klassieke muziek in allerlei vormen, en af en toe een uitstapje naar jazz of pop: elk lunchpauzeconcert is anders. De concerten zijn gratis toegankelijk.

_____________________

Nieuwe werkwijze: entreebewijs

Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten blijkt onze Hertz tot onze spijt regelmatig niet groot genoeg. Om voortaan eerder en duidelijker te kunnen melden of de zaal vol is, is voor het gratis lunchpauzeconcert 21 april 2017 een entreebewijs nodig.

Entreebewijzen zijn beschikbaar via onze website en via de kassa, beide vanaf 10.00 uur op de dag van het concert. De entreebewijzen zijn gratis. U kunt per persoon maximaal twee kaarten bestellen.

_____________________

Houd bij de lunchpauzeconcerten rekening met het volgende:

Op tijd aanwezig
Het duurt een paar minuten om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar Hertz te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn.

Welke zaal?
De gratis lunchpauzeconcerten vinden meestal plaats in Hertz. Toch kan het voorkomen dat een lunchpauzeconcert in een andere zaal plaatsvindt. Op onze website staat vermeld in welke zaal het concert plaatsvindt.

Blijf op de hoogte
Schrijf u hier in voor de speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten en ontvang maandelijks een overzicht in uw mailbox, met de laatste nieuwtjes en net bevestigde programma’s.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Wellicht vind je ook interessant

vr 19 jan 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Margreet Markerink & Moving Friends

vr 2 feb 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Fancy Fiddlers

vr 9 feb 2018

Gratis Lunchpauzeconcert – Conservatorium Utrecht

Klassieke Zang

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord