Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 26 januari 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Duoklas zang & piano Conservatorium Den Haag

geweest

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag

locatie
vrijdag 26 januari 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Duoklas zang & piano Conservatorium Den Haag

geweest

De zangeressen, zangers en pianisten zijn studenten van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Alle pianostudenten in de bachelor van het Koninklijk Conservatorium nemen deel aan een duoklas, soms in combinatie met zang, of in combinatie met andere instrumentalisten. Het begeleiden en samenspelen met anderen vereist namelijk een heel andere manier van spelen dan als solist. De duoklas zang-piano wordt begeleid door Han-Louis Meijer, een ervaren pianist en begeleider. Hij heeft zich toegelegd op de duoklas met zangers vanwege zijn uitgebreide ervaring in het begeleiden en coachen van zangers.


Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Zie ook

di 7 mei 2019

Orchestra of the Age of Enlightenment

Händel - Orgelconcerten

ma 20 mei 2019

Canada's National Arts Centre Orchestra

Brahms - Symfonie nr. 2

zo 12 mei 2019

Harriet Krijgh & Noord Nederlands Orkest

Haydn - Celloconcert

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord