Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 31 mei 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Codarts

geweest
zaal open
11:45
aanvang
12:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Nazeer Abdulhai: Oud
Anoush Saadat: Guitar
David González Arnesto: Drums
Evelyn Vera Gallardo: Piano
Menno Bosch: Bass

locatie
vrijdag 31 mei 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Codarts

geweest

Trico is ontstaan toen vijf muzkanten met sterke onderscheidende persoonlijkheden samenkwamen met een verenigde passie voor het combineren van muziek uit verschillende continenten. Het doel van de groep is om de luisteraar mee te nemen op een reis, niet alleen over de hele wereld, maar ook door zijn of haar verbeeldingskracht. Trico speelt eigen composities en werken van hedendaagse meastros en die van het verleden.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. U dient hiervoor wel de helderheid van uw scherm op maximaal te zetten. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook