Zaal open
Aanvang
Uitvoerenden

Cameron Millar sopraansaxofoon
Niek Starmans altsaxofoon
Hannah Koob tenorsaxofoon
Oscar Trompenaars baritonsaxofoon

Programma

Bach Fuga nr. 7 in c-mineur
Bach Orgelconcert in d-mineur
Fabian Müller Saxofoonkwartet (2000)
Purcell Fantasie in c-mineur voor vier instrumenten
Kees van den Bergh Venus, Fire, Desire (geschreven voor BRON, 2016)
Bartók Drie rondo’s op Slowaakse volksliederen

Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

Gratis Lunchpauzeconcert

BRON Saxofoonkwartet

Geweest

Het BRON Saxofoonkwartet werd in 2016 opgericht door musici die allen geïnspireerd zijn geraakt door het originele geluid van de saxofoon. Ze spelen op oude instrumenten en mondstukken, uniek binnen de saxofoonkwartetwereld in Nederland. Met hun kleurrijke en warme geluid sleepte het BRON saxofoonkwartet vorig jaar de Juryprijs van de Fontys Toonzaal Ensemblewedstrijd binnen.

 

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.