Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 28 juni 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht: Emir Steyerbergprijs

geweest
zaal open
11:45
aanvang
12:30
verwachte eindtijd
14:15

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 28 juni 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht: Emir Steyerbergprijs

geweest

Afstuderende cello-, piano- en viooltalenten van het Utrechts Conservatorium strijden om de Emir Steyerbergprijs en maken kans op de hoofdprijs van €3.000. Ook worden er twee aanmoedigingsprijzen uitgereikt van €1.000. Tijdens het finaleconcert spelen de genomineerden een kort programma waarna de jury in beraad gaat.

Tijdschema
12.30 uur - aanvang
13.30 uur - juryberaad met ondertussen live-muziek inde zaal in afwachting an de uitslag
14.00 uur - jury uitslag op podium

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. U dient hiervoor wel de helderheid van uw scherm op maximaal te zetten. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.