vrijdag 27 maart 2020

Gratis Lunchpauzeconcert

afgelast
11:45
zaal open
12:30
aanvang
13:30
verwachte eindtijd
programma

Isis Pokorni
Ravel
  Sonatine
I. Modéré
II. Mouvement de menuet
III. Animé

Philip Karmanov
Chopin
Scherzo no. 2 opus 31

Andrei Makarov
Liszt
  Tarantella uit Venezia et Napoli

Lilianne Vossen
Chopin
  Etude in As opus 25 no. 1
Rachmaninov n.t.b.

Alexander Jansen
Chopin
etude opus 10 no 3
Rachmaninov prelude ìn G Mineur opus 23 no 5
Jansen (eigen compositie) “When classic meets Jazz”

Peiting Xue
Grieg
  Pianosonate opus 7
III Alla Menuetto, ma poco piu lente
IV Finale: molto allegro

 

 

locatie
vrijdag 27 maart 2020

Gratis Lunchpauzeconcert

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.  Je vindt actuele algemene informatie hier.

De leden van de junior jury van het Liszt Concours laten hun eigen pianokwaliteiten horen. De junior jury bestaat uit Nederlands pianotalent tussen de 13 en 17 jaar, allen winnaars van nationale pianoconcoursen.

Isis Pokorni, Zierikzee, 16 jaar
Philip Karmanov, Maarssen, 15 jaar
Andrei Makarov, Groningen, 17 jaar
Lilianne Vossen, Amsterdam, 13 jaar
Alexander Jansen, Utrecht, 14 jaar
Peiting Xue, Tilburg, 17 jaar

Vrijwel elke vrijdag in de Grote Zaal of Hertz: het gratis lunchpauzeconcert door aanstormend talent van conservatoria uit heel Nederland. Klassieke muziek in allerlei vormen en af en toe een uitstapje naar jazz of pop.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. U dient hiervoor wel de helderheid van uw scherm op maximaal te zetten. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook