vrijdag 26 april 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

geweest
11:45
zaal open
12:30
aanvang
13:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Fragmenten van:
Leonard Bernstein
Gian Carlo Menotti

Aaron Copland
Kurt Weill
Phillip Glass
Paul Bowles
Samuel Barber
Jerry Bock

locatie
vrijdag 26 april 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

geweest

Klassiekezang-studenten presenteren een mix van Amerikaans operarepertoire. Samen met regisseuse Elsina Jansen hebben de studenten maandenlang gewerkt aan deze bijzondere productie. Een meeslepend verhaal waarbinnen de grenzen van het vocale en fysieke worden opgezocht. In Face the Music zijn solo’s, duetten en swingende close-harmony ensembles aaneengeregen tot een opera-pas­tiche met als rode draad het Amerika van de jaren 50.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.