vrijdag 25 september 2020

Gratis Lunchpauzeconcert

Dutch Classical Talent

10:30
zaal open
11:30
aanvang
12:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

De 4 laureaten van dit seizoen zijn:
Marion Dumeige
[email protected] Duo
Seán Morgan-Rooney
Anton Mecht Spronk

locatie
vrijdag 25 september 2020

Gratis Lunchpauzeconcert

Dutch Classical Talent

Dit concert is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons.

Voor de lunchpauzeconcerten gelden enkele aanpassingen:

  • Je kunt je tickets alleen online reserveren. Dit kan op de woensdag voor het concert, vanaf 10.00 uur. Het is niet mogelijk om tickets te bestellen aan de kassa. Let op: in verband met de 1,5 meter afstand zijn er minder stoelen beschikbaar en daardoor ook minder tickets. Wees er op tijd bij!
  • De lunchpauzeconcerten beginnen een uur eerder, om 11.30 uur en zijn om 12.30 uur afgelopen.
  • Je kunt alleen bij ons langskomen als je geen coronagerelateerde klachten hebt en met een vooraf aangeschaft geldig ticket.
  • Doe de gezondheidscheck.

Gezondheidscheck
Bij je bezoek aan TivoliVredenburg wordt gevraagd om de gezondheidscheck te doen. Je kunt deze hier online invullen. Bij binnenkomst kun je dan een groen scherm op je telefoon laten zien dat je geen coronagerelateerde klachten hebt.

Bereid je bezoek goed voor en lees hier  wat je kunt verwachten. Bekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.  

Op 25 september is de feestelijke aftrap van een nieuwe Dutch Classical Talent Tour. Tijdens dit bijzondere traject krijgen jonge musici de kans hun talenten aan een groot publiek te tonen. Met een zelf samengesteld programma touren ze langs 12 zalen door heel Nederland.

Dutch Classical Talent is een begrip in de Nederlandse klassieke muziekwereld. Eerdere deelnemers zijn onder andere Tania Kross, Lavinia Meijer, Pianoduo Scholtes & Janssens en het Ragazze Quartet. Benieuwd naar de aanstormende klassieke musici van morgen? Je ziet ze het eerst bij Dutch Classical Talent.

De 4 laureaten van dit seizoen zijn: Manon Dumeige, [email protected] Duo, Seán Morgan-Rooney, Anton Mecht Spronk. Zij presenteren zich kort tijdens dit lunchpauzeconcert. Kijk voor de complete concerten in de tour op dutchclassicaltalent.nl

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart, een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden.

Over de lunchpauzeconcerten
Vrijwel elke vrijdag in de Grote Zaal of Hertz: het gratis lunchpauzeconcert door aanstormend talent van conservatoria uit heel Nederland. Klassieke muziek in allerlei vormen en af en toe een uitstapje naar jazz of pop. Op de verzamelpagina van de lunchpauzeconcerten vind je een overzicht van alle lunchpauzeconcerten.