menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 8 juni 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

Rabo Next Stage

0,-

Prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Saskia Peters viool
Nino Natroshvili viool
Ana Martinez Pinal altviool
Jan van der Plas cello
Anna Steenhuis viool
Lena ter Schegget viool

programma

Prokofjev Sonate voor twee violen in C
Bartók BánkodásMeseMaramarosi Tanc
Mendelssohn Strijkkwartet nr. 2 in a klein

aanvang
12:30
zaal open
11:45
hertzrabo next stagelunchpauzeconcert

Kom langs op vrijdag 8 juni bij het Gratis Lunchpauzeconcert: Rabo Next Stage.

Rabo Open Stage is het kleinste podium in TivoliVredenburg, het grootste en meest diverse concertgebouw van Europa. Drie avonden per week genieten onze bezoekers van gratis jazz-, pop- en klassieke concerten van aanstormend talent. Zo bieden we de kans aan veelbelovende acts om podiumervaring op te doen. Rabo Next Stage is de volgende stap om als jonge muzikant nog beter te worden. Om de deelnemers echt op weg te helpen krijgen zij een half jaar professionele begeleiding van landelijk bekende en succesvolle muziekprofessionals in de genres jazz, pop en klassieke muziek die hen inspireren en verder brengen in hun muzikale carrière.

Bij dit lunchconcert betreden Duo Ter Schegget & Steenhuis en Mimosa Kwartet het podium:

Duo Ter Schegget & Steenhuis 
Lena ter Schegget en Anna Steenhuis studeerden beiden viool aan het Utrechts Conservatorium. Tijdens een masterclass in Frankrijk (2010) leerden zij elkaar beter kennen en vonden zij een inspiratiebron in elkaar. Allebei volgden ze naast hun opleiding aan het Conservatorium een studie in het buitenland en soleerden ze bij verschillende orkesten. Tot het duo samen ging spelen en de onbekende parels van het vioolduo repertoire ontdekte. Sindsdien speelden Lena en Anna onder andere het dubbelconcert van Bach en traden ze op voor Kunst in de Kamer.

Mimosa Kwartet
Het Mimosa Kwartet bestaat uit Saskia Peters (viool), Nino Natroshvili (viool), Ana Martinez Pinal (altviool) en Jan van der Plas (cello). Allen studeren of zijn afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium en kijken ernaar uit dit seizoen deel te nemen aan Rabo Next Stage. Ze hebben een grote interesse voor kamermuziek, voornamelijk het repertoire dat geschreven is voor strijkkwartetten. Daarnaast speelt het Mimosa Kwartet naast bekende werken ook graag minder bekende werken. Specialist in historische uitvoeringspraktijken Viola de Hoog heeft het kwartet samen met cellist van het Utrecht String Quartet Sebastian Koloski gecoacht.

__________________________

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Wellicht vind je ook interessant

za 22 dec 2018

Kerst Mannen Koren Concert

za 17 nov 2018

Pieces of Tomorrow Festival

An introduction to classical music

vr 31 mei 2019

Einstein on the Beach met Suzanne Vega

Ensemble Ictus & Collegium Vocale Gent

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord