Gratis Lunchpauzeconcert - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 20 april 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht: Jazz & Pop

uitvoerenden

Studenten van het Conservatorium Utrecht

aanvang
12:30
zaal open
11:45
Grote Zaallunchpauzeconcert

Kom langs op vrijdag 20 april bij het Lunchpauzeconcert gegeven door verschillende ensembles van de jazz & pop afdeling van het Conservatorium Utrecht


Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de ‘verkoop’ voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Wellicht vind je ook interessant

vr 1 jun 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Den Haag: School voor Jong Talent

vr 15 jun 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

EMIR Steyerbergprijs

vr 13 apr 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Le Nozze di Figaro

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord