menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 20 april 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht: Jazz & Pop

uitvoerenden

Studenten van het Conservatorium Utrecht

programma

Bart van Gemert Come Speak
Bart van Gemert Seeing You 
Dorus van den Boomen Claves
Fauré Libera me
Yellowjackets Seven stars
Minyeshu Kifle Wosenku

aanvang
12:30
zaal open
11:45
locatie

De afdeling jazz & pop van het Utrechts conservatorium presenteert bij dit gratis lunchpauzeconcert twee ensembles: Ensemble Bart van Gemert en Omniband.

Bart van Gemert behaalde zijn bachelordiploma drums en volgt nu de masteropleiding Compositie. Als componist werkt vanuit het minimalisme. Zijn achtergrond als drummer zorgt voor de nodige invloeden van jazz- en popmuziek in zijn composities.

De Omniband bindt zich niet aan één stijl. Ieder bandlid bespeelt een grote variëteit aan instrumenten, wat maakt dat elke compositie totaal verschilt in klank. Van een klassiek werk tot een nummer in Afrikaanse sferen; er komt van alles voorbij. De onderlinge uitdaging staat centraal.


Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Wellicht vind je ook interessant

zo 2 jun 2019

Caravan 5+

Een muzikaal reisavontuur met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz

wo 15 mei 2019

Nederlandse Bachvereniging o.l.v. Shunske Sato

Café Zimmermann

di 14 mei 2019

Beethovens Vierde - uit het hoofd

Pynarello

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord