vrijdag 20 maart 2020

Gratis Lunchpauzeconcert

afgelast
11:45
zaal open
12:30
aanvang
13:30
verwachte eindtijd
uitvoerenden

Alexander Ullman piano

programma

Haydn Sonate in G-groot Hob. XVI/40
Beethoven Sonate in C-groot op. 53 «Waldstein-Sonate»
Liszt Ellens dritter Gesang
Liszt Der Wanderer
Liszt Die Forelle

locatie
vrijdag 20 maart 2020

Gratis Lunchpauzeconcert

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.  Je vindt actuele algemene informatie hier.

 

Het Simply Quartet heeft helaas moeten afzeggen. Alexander Ullman zal solo spelen.

Alexander Ullman mag zichzelf met de beste pianisten ter wereld meten na zijn overtuigende winst op het 11de Internationaal Franz Liszt Pianoconcours. Cami Music - artiestenmanagement van o.a. Daniele Gatti, Lang Lang en Denis Kozukhin - bood de Britse pianist vrijwel direct na de finale een contract aan: 'Alexander Ullman has impressed audiences and critics worldwide with his subtle interpretations and refined technical mastery '. Dagblad Trouw schreef een dag na de finale het volgende: 'Het waren de poëzie en de retoriek waarmee de ervaren Ullman het concours won.'

Vrijwel elke vrijdag in de Grote Zaal of Hertz: het gratis lunchpauzeconcert door aanstormend talent van conservatoria uit heel Nederland. Klassieke muziek in allerlei vormen en af en toe een uitstapje naar jazz of pop.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. U dient hiervoor wel de helderheid van uw scherm op maximaal te zetten. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook