Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Uitreiking Emir Steyerbergprijs 2019/2020

Afstuderende cello-, piano- en viooltalenten van het Utrechts Conservatorium strijden om de Emir Steyerbergprijs en maken kans op de hoofdprijs van €3.000. Ook worden er twee aanmoedigingsprijzen uitgereikt van €1.000. Tijdens het finaleconcert spelen de genomineerden een kort programma waarna de jury in beraad gaat.

Locatie
Grote Zaal

Gratis Lunchpauzeconcert

Uitreiking Emir Steyerbergprijs 2019/2020

Geweest

We sturen kort van tevoren een mail met extra informatie als je een ticket hebt gereserveerd. Heb je deze mail gemist? Deze is hier te zien.

Dit concert is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons.

Voor de lunchpauzeconcerten gelden enkele aanpassingen:

  • Je kunt je tickets alleen online reserveren. Dit kan op de woensdag voor het concert, vanaf 10.00 uur. Het is niet mogelijk om tickets te bestellen aan de kassa. Let op: in verband met de 1,5 meter afstand zijn er minder stoelen beschikbaar en daardoor ook minder tickets. Wees er op tijd bij!
  • De lunchpauzeconcerten beginnen een uur eerder, om 11.30 uur en zijn om 12.30 uur afgelopen.
  • Je kunt alleen bij ons langskomen als je geen coronagerelateerde klachten hebt en met een vooraf aangeschaft geldig ticket.
  • Doe de gezondheidscheck.

Gezondheidscheck
Bij je bezoek aan TivoliVredenburg wordt gevraagd om de gezondheidscheck te doen. Je kunt deze hier online invullen. Bij binnenkomst kun je dan een groen scherm op je telefoon laten zien dat je geen coronagerelateerde klachten hebt.

Bereid je bezoek goed voor en lees hier  wat je kunt verwachten. Bekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.  

Voor de lunchconcerten geldt een minimumleeftijd van 8 jaar. We vragen mindervalide bezoekers vooraf contact op te nemen met de kassa om een plaats en begeleiding aan te vragen.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart, een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden.

Over de lunchpauzeconcerten
Vrijwel elke vrijdag in de Grote Zaal of Hertz: het gratis lunchpauzeconcert door aanstormend talent van conservatoria uit heel Nederland. Klassieke muziek in allerlei vormen en af en toe een uitstapje naar jazz of pop. Op de verzamelpagina van de lunchpauzeconcerten vind je een overzicht van alle lunchpauzeconcerten.