menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 18 mei 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

ClariNext

uitvoerenden

Klarinetklas van het HKU Conservatorium Utrecht

aanvang
12:30
zaal open
11:45
locatie

ClariNext is weer terug! Het jonge klarinetensemble bestaat uit studenten van HKU Utrechts Conservatorium.
De naam ClariNext doelt op ‘the next generation’ klarinettisten die in dit bruisende ensemble zijn verenigd. De programma’s die gebracht worden zijn altijd veelzijdig en voor een breed publiek aantrekkelijk: van Mozart tot Reich, van klassiek via klezmer tot jazzy.


Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Wellicht vind je ook interessant

zo 26 mei 2019

Piccolino 2+

Vrolijk filmconcert met Spaanse en Italiaanse kinderliedjes

do 16 mei 2019

Pieces of Tomorrow - Bruckner 4

An introduction to symphonic sound

zo 12 mei 2019

Harriet Krijgh & Noord Nederlands Orkest

Lalo - Celloconcert

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord