Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 18 januari 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Studio 32

geweest
zaal open
11:45
aanvang
12:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 18 januari 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Studio 32

geweest

Studenten aan de Conservatoria van Amsterdam en Den Haag voeren samen met enkele professionele zangers verschillende vocale werken uit. De studenten hebben gemeen dat ze, naast hun gedeelde passie voor klassieke muziek, lessen volgen bij Studio 32: een opleidingsprogramma dat de brug slaat tussen het conservatorium en de podia.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook

ma 13 apr 2020

Amsterdam Sinfonietta met Lucas & Arthur Jussen

Tweede Paasdag

di 14 jan 2020

Muziek en betekenis

Leren luisteren met andere oren

do 13 feb 2020

Nederlandse Bachvereniging o.l.v. Shunske Sato

Concerto Supergrosso