ontdek het programma

ALLE LUNCHPAUZECONCERTEN
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Stradella Sinfonie in d klein voor viool, cello en continuo
Matteis Ayrs voor viool: Preludio in C solfaut
Walther  Hortulus Chelicus No. 1
Scarlatti Aria “Se ti lascio”
Le Camus Air de cour “Bois écarté, lieu solitaire”
Purcell Aira uit The Fairy Quien: Hark the Echoing; I love and I Must; If Music Be the Food of Love; What can we Poor Females?
Motorinos A Divine Image

Uitvoerenden

Meng Han Wu - barok viool
Heloise Godefroi - alto
Gala Lozynska - barok cello/ viola da gamba
Jörn Boysen - klavecimbel
Anna-Julia David - sopraan
Marta Jimenez Ramirez - barok cello
Sevastianos Motorinos - klavecimbel


Locatie
Hertz

Lunchpauzeconcert Klassiek

Gratis | Utrechts Conservatorium | Barok Ensemble

Geweest

De Gratis Lunchpauzeconcerten als springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent; op vrijdagmiddag gebeurt het in ons pand, en daar ben je voor de vertrouwde prijs van noppes bij. De lunchpauzeconcerten zijn ook online te volgen via YouTube en Facebook.

HKU Utrechts Conservatorium is één van de oudste muziekopleidingen van Nederland (in 2025 blaast de school 150 kaarsjes uit!) en is sinds jaar en dag te vinden in het hartje van Utrecht aan de Mariaplaats. In twee gebouwen, het K&W-gebouw en het hoofdgebouw, zijn zo'n 500 studenten iedere dag aan de slag in alle genres en op alle instrumenten; Klassieke Muziek, Historische Uitvoeringspraktijk, Jazz & Pop, Muscian 3.0 en Opleiding Docent Muziek. Centraal in de onderwijsfilosofie van HKU Utrechts Conservatorium staat de overtuiging dat studenten het best leren door hen ontwikkelruimte te bieden; ruimte om te groeien als musicus en als mens. Meerstemmigheid en het vermogen om te werken vanuit meerdere perspectieven, in steeds wisselende contexten, staan hierin centraal.

Lees hier de uitgebreide programma toelichting