Gratis Lunchpauzeconcert - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 16 december 2016

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

Koninklijk Conservatorium Den Haag: Sibelius

uitvoerenden

Symfonieorkest van het Koninklijk Conservatorium i.s.m. Codarts
Jac Van Steen dirigent
Elise Besemer viool

programma

Sibelius Vioolconcert
Sibelius Tapiola

aanvang
12:30
symfonischgratis lunchpauzeconcertgrote zaal

Lees hier een interview met dirigent Jac van Steen in NRC over dirigeren, jong talent en passie voor muziek. Tijdens het lunchpauzeconcert dirigeert Jac van Steen het symfonieorkest van het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Kom langs op vrijdagmiddag en laat je verrassen door aanstormend talent! Tijdens de lunchpauzeconcerten betreden studenten van conservatoria uit heel Nederland het grote podium. Klassieke muziek in allerlei vormen, en af en toe een uitstapje naar jazz of pop: elk lunchpauzeconcert is anders. De concerten zijn gratis toegankelijk. 

Houd bij de lunchpauzeconcerten rekening met het volgende:

Op tijd aanwezig

Het duurt een paar minuten om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar Hertz te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen helaas niet naar binnen. Bij grote belangstelling geldt: vol = vol.

Welke zaal?
De gratis lunchpauzeconcerten vinden meestal plaats in Hertz. Toch kan het voorkomen dat een lunchpauzeconcert in een andere zaal plaatsvindt. Op onze website staat vermeld in welke zaal het concert plaatsvindt.

Blijf op de hoogte
Schrijf u hier in voor de speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten en ontvang maandelijks een overzicht in uw mailbox, met de laatste nieuwtjes en net bevestigde programma’s.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Dit concert is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

ma 23 apr 2018

Van Swieten Society – Wilde Romantiek

vr 16 nov 2018

Tsjaikovski – Romeo en Julia

Radio Filharmonisch Orkest

ma 5 nov 2018

Trio Wanderer

Schumann, Fauré & Brahms

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord