vrijdag 15 oktober 2021

Gratis Lunchpauzeconcert

Seán Morgan-Rooney

geweest
bekijk de agenda

Alle lunchpauzeconcerten

11:30
zaal open
12:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Seán Morgan-Rooney piano

programma

Morgan-Rooney Unda
Berio Wasserklavier uit ‘Zes Encores’
Berg Sonate
Morgan-Rooney Aura
Berio Luftklavier uit ‘Zes Encores’
Ravel Miroirs
Berio Feuerklavier uit ‘Zes Encores’
Morgan-Rooney Ignis
Stravinsky/ Agosti Suite uit ‘De Vuurvogel’

locatie
vrijdag 15 oktober 2021

Gratis Lunchpauzeconcert

Seán Morgan-Rooney

geweest

Kijk de livestream hierboven terug. Wil je meer lunchpauzeconcerten bekijken? Ga naar Studio TivoliVredenburg voor ons uitgebreide online archief of abonneer je op ons YouTube kanaal.


Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

De vindingrijke en avontuurlijke Ierse pianist en componist Séan Morgan-Rooney was finalist van de BBC Young Musician of the Year-verkiezing en won de Dublin International Piano Competition. Ook met hedendaags repertoire zet hij zich op de kaart. Hij musiceerde meermaals in het decor van een stomme film, dans en theater, en trad op in verschillende samenwerkingsverbanden. In dit lunchpauzeconcert bundelt de pianist de krachten van twintigste-eeuwse pianomuziek met de versterkende kracht van elektronische muziek. Ontdek Séans Morgan Rooneys eigen werk, maar ook Bergs Sonate als hoog romantisch en harmonisch uiteenlopend werk, en een vurig hoogtepunt van Stravinsky’s Vuurvogel.

Reserveer je gratis ticket van woensdag 10:00 uur voorafgaand aan het lunchpauzeconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal.
Online bijwonen? Dit concert is ook te volgen via een gratis livestream.