vrijdag 15 maart 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Animato Kwartet

geweest
11:45
zaal open
12:30
aanvang
uitvoerenden

Jelmer de Moed
Animato kwartet

programma

Tristan Keuris Canzone
Mozart Klarinetkwintet
Tristan Keuris Klarinetkwintet

locatie
vrijdag 15 maart 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Animato Kwartet

geweest

Tijdens dit lunchpauzeconcert barst het podium van Hertz weer van het talent. Zo beschikt de jonge en ambitieuze klarinettist Jelmer de Moed over een repertoire van vroeg klassiek tot aan hedendaagse composities en improvisatie. Momenteel studeert hij aan de Hanns Eisler Hochschule für Musik in Berlijn bij docent Martin Spangenberg.

Het Animato Kwartet is een viervoud aan talent, met onder andere Shin Sihan, winnaar van de Elizabeth Everts Prijs 2018, in de gelederen. Het ambitieuze kwartet speelde al samen met onder meer Eberhard Feltz, Hatto Beyerle, Quatuor Danel en Johannes Meissl.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook