Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 15 februari 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

geweest
zaal open
11:45
aanvang
12:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

ArtEZ/HKU Saxophone Orchestra
Johan van der Linden
dirigent

locatie
vrijdag 15 februari 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

geweest

Het ArtEZ/HKU Saxophone Orchestra (AHSO) is een ensemble bestaande uit saxofoonstudenten van het ArtEZ conservatorium in Zwolle en HKU Utrechts Conservatorium. Onder leiding van hoofdvakdocent Johan van der Linden verzorgen de studenten ieder jaar een programma met uiteenlopende stukken. Verrassende arrangementen maar ook origineel repertoire, speciaal geschreven voor dit inmiddels bekende ensemble.
Kleurrijk, gedurfd, avontuurlijk, ingetogen, virtuoos en soms een tikkeltje uitdagend!

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook

vr 20 dec 2019

Kerst met Mendelssohn en Mozart

Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor

wo 28 aug 2019

Festival Oude Muziek - Dagprogramma

Napoli - De vergeten hoofdstad van de muziek

zo 1 sep 2019

Vox Luminis

Slotconcert Festival Oude Muziek