vrijdag 13 september 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Dutch Classical Talent

geweest
11:45
zaal open
12:30
aanvang
uitvoerenden

Ramon van Engelenhoven piano
Elisabeth Hetherington sopraan
Duo Ebano piano en klarinet
Duo Mader Papandreopoulos piano en saxofoon

locatie
vrijdag 13 september 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Dutch Classical Talent

geweest

13 september is de feestelijke aftrap van een nieuwe Dutch Classical Talent Tour. Tijdens dit bijzondere traject krijgen jonge musici de kans hun talenten aan een groot publiek te tonen. Met een zelf samengesteld programma touren ze langs 12 zalen door heel Nederland.

Dutch Classical Talent is een begrip in de Nederlandse klassieke muziekwereld. Eerdere deelnemers zijn onder andere Tania Kross, Lavinia Meijer, Pianoduo Scholtes & Janssens en het Ragazze Quartet. Benieuwd naar de aanstormende klassieke musici van morgen? Je ziet ze het eerst bij Dutch Classical Talent.

De 4 laureaten van dit seizoen zijn Ramon van Engelenhoven (piano), Elisabeth Hetherington (sopraan), Duo Mader Papandreopoulos (saxofoon en piano) en Duo Ebano (klarinet en piano). Ze presenteren zich kort tijdens dit lunchpauzeconcert. Kijk voor de complete concerten in de tour op dutchclassicaltalent.nl

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. U dient hiervoor wel de helderheid van uw scherm op maximaal te zetten. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook