vrijdag 13 april 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Le Nozze di Figaro

geweest
11:45
zaal open
12:30
aanvang
uitvoerenden

Studenten van het Conservatorium Utrecht

programma

Mozart fragmenten uit ‘Nozze di Figaro’

locatie
vrijdag 13 april 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Le Nozze di Figaro

geweest

Bijzondere voorstelling met fragmenten uit ‘Le Nozze di Figaro’ en andere Mozart-opera’s geregisseerd en gecreëerd door Gusta Gerritsen en uitgevoerd door de studenten klassiek zang van het HKU Utrechts Conservatorium.


Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Zie ook