menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 11 mei 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

HKU Kamermuziek

uitvoerenden

Studenten van het Conservatorium Utrecht

aanvang
12:30
zaal open
11:45
locatie

Dit lunchpauzeconcert is verplaatst naar 25 mei. Er is op 11 mei geen gratis lunchpauzeconcert. 

Kom langs bij een bloemlezing van het beste wat HKU Utrechts Conservatorium op het gebied van kamermuziek te bieden heeft: wordt het een strijkkwartet, een pianoduo, een blazersensemble of een nog niet gehoorde samenstelling? De docenten selecteren ensembles die bij de kamermuziekexamens op het Conservatorium van Utrecht het beste uit de bus zijn gekomen.


Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Wellicht vind je ook interessant

zo 31 mrt 2019

Toonkunstkoor Utrecht

Schuberts Vijfde Mis & Puccini’s Messa di Gloria

za 9 mrt 2019

Canadian Brass: Carnaval

zo 30 dec 2018

The String Soloists o.l.v. Lisa Jacobs

Haydn, Dvořák, Ysaÿe & Wieniawski

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord