Gratis Lunchpauzeconcert - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 11 mei 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

HKU Kamermuziek

uitvoerenden

Studenten van het Conservatorium Utrecht

aanvang
12:30
zaal open
11:45
hertzlunchpauzeconcerthku conservatorium utrecht

Kom langs bij een bloemlezing van het beste wat HKU Utrechts Conservatorium op het gebied van kamermuziek te bieden heeft: wordt het een strijkkwartet, een pianoduo, een blazersensemble of een nog niet gehoorde samenstelling? De docenten selecteren ensembles die bij de kamermuziekexamens op het Conservatorium van Utrecht het beste uit de bus zijn gekomen.


Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de ‘verkoop’ voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Wellicht vind je ook interessant

vr 18 mei 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

ClariNext

vr 1 jun 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Den Haag: School voor Jong Talent

vr 23 mrt 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht: de menselijke stem van de cello

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord