Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 11 januari 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

geweest
zaal open
11:45
aanvang
12:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Zangeres Elenora Hu

Pianist Gilbert den Broeder

programma

Opera arias en liederen van onder meer Liszt, Mozart en Puccini.

locatie
vrijdag 11 januari 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

geweest

Elenora Maria Yin-Lian Hu (1995) is een jonge Nederlandse sopraan. Tijdens haar bachelor studie Engelse taal en cultuur aan de Universiteit Leiden begon zij met haar opleiding als professioneel zangeres. Sinds 2016 studeert zij aan het HKU Utrechts Conservatorium onder Dobrinka Yankova.

Alhoewel Elenora nog relatief nieuw is in het vak, siert zij desalniettemin in toenemende mate verschillende podia in Nederland en heeft zij gewerkt met verschillende topmusici. Onder begeleiding van de pianist Gilbert den Broeder brengt zij prachtige opera arias en liederen ten gehore.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook

zo 26 mei 2019

Piccolino 2+

Vrolijk filmconcert met Spaanse en Italiaanse kinderliedjes

zo 26 mei 2019

Maria Milstein & Nathalia Milstein

Mendelssohn & Beethoven

vr 31 mei 2019

Einstein on the Beach met Suzanne Vega

Ensemble Ictus & Collegium Vocale Gent