Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 10 mei 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

€ 0,-

incl. servicekosten

Verkoop start 10 mei. 09:00
zaal open
11:45
aanvang
12:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 10 mei 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

€ 0,-

incl. servicekosten

Verkoop start 10 mei. 09:00

Klassiek-studenten van het Utrechts Conservatorium brengen een uiteenlopend programma van kamermuziek ten gehore waar zij samen met hun coach aan hebben gewerkt. De ensembles die je hier zult zien zijn door de jury geselecteerd als beste ensembles en krijgen de kans om de afdeling Kamermuziek van het Utrechts Conservatorium te vertegenwoordigen in de prachtige Hertz.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook

vr 31 mei 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Codarts

vr 17 mei 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

vr 7 jun 2019

Schumann - Szenen aus Goethes Faust

Radio Filharmonisch Orkest, Groot Omroepkoor & Nationaal Kinderkoor

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord